Holdraforgó (virágtalan)
látszólag csend-
életet fest. a kontúrok fel-
karcolják a tekintetet. kard-
virágok.
örökké olyan virág-
okkal álmodik, amiket
nem kapott meg. kép-
telen felejteni.
szinte soha nem virág-
csendéletet fest. törékeny
vázába döfött kések. virágnak
szánja. festi magát.
derült égből vidám. Így
szeretem. almák gurulnak
a vászonra hangtalanul,
puhán maszatol a kéz.
lehetne anyám. egy nő-
szirom selymes zöldön. kép-
telenség megfesteni.
százszorszét, holdraforgó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-08 11:56:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-08 11:56:21