Szövetségben
Trágár, mint Ábrahám most,
ahogy beleszól mobiljába:
- Rendőrség, izélje meg,
belső hangra teszem, amit kell,
eszközök vagyunk; mindőnk
egy nagy úr nagyobb szerelmében,
nekem ez a szabadság,
nincsen erőszak, fiam is így,
szépen néz az oltárra –
Mondom: jó áldozatnak lenni –
atyai áldásomat
kezemből kés ki nem metszheti;
Természetes minden más
halál, csak értelme nincs neki.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-06 19:40:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-06 19:40:22