Mutass ránk
ébredés kettes számrendszerben
010010101110
gondoltam de inkább felébredek a képzeletbelin
ahol a buszvezető közli:
a következő megállóhely következik
jubilálhatnék e napon
amikor hétvégén a kártúnetwörk után
apa büdös van. apa, mitől van ilyen büdös? apa?[...]
amikor a fáradtságtól már a nevedet sem tudod kimondani
jóformán
álmomban sem ilyen szar
pedig hal vagyok egy kanál ecetben
és jött a szupermen vagy pókember -már nemtudom
és NEM MENTETT MEG, érted?
inkább kimegyek
a hóra
a jégre
[teszem magam]
és ott produkálom a csikkeket
hagyom, hogy az utca újra az enyém legyen
és nincs is benne más, csak vágy
és az ahogy lebeg..
a tél már csak ilyen
mindenki a saját szobájában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-03 22:32:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-03 22:32:05