az elmúlás ellen kősziklába
domborművet faragok
holt nyelven eposzt rímelek
mindenki értse annál szebb lesz
minél inkább szenvedek
izomrostjaim szakadása lesz a lant
hogy flamencó táncának érzéseimnek
ritmusa legyen
de újra jő a szörny prométeuszi
mannámból éhes egyen
deus ex machina
ha ennek kell lennie
hát legyen