Long distance relationship
kitárt ablak pesti levegő
nem szeretem ez a reggel se olyan
mellettem fekszel nem szeretett szerető
nem bocsátanád meg magadnak
megint most én erre nem
tudok mit szólni
én nem vagyok ő
te sem vagy már az
ez nem az az év
és nem az a nap
de valahogy mégis
újrajátszódik az egész
meghazudtolva minket
nincs közös takaró
de nem az tart össze minket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: Hangzók (Lánctánc Antológia, 2003)
Kiadó: -