Ha elengednél
Ha elengednél,
most nem zuhannék földre,
felrepülnék,
az utolsó pillanatban még
elkapnám csuklód,
fönn ugyan kevés az oxigén,
a ritkuló levegőn
majd megosztozunk,
egy molekula neked,
egy meg nekem.
Ha meglátnak minket
az olümposzi istenek
- ez titkos kapcsolat -,
visszalöknek,
nem jár nekünk Griff madár,
csak faló,
Menjük inkább gyalog,
oda ahol nem leszünk szem előtt,
Himalája vagy északi jégmező,
de mindegy is,
oly gyorsan kell ölelünk,
így csak varjak csapkodnak
a vetés fölött a határban,
eleségre vadászva.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-31 13:27:29
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-16 13:15:13