istentelen
anya szült, meztelen
s szeplőt(e)len fogantam
de bármennyire is lehettem volna isten
életrajzom fattyúsorokba tördelte hitem
etikai kódexet írtam a világegyetemhez
kommentárt fűztem a teremtő diplomamunkájához
végkiárúsítást rendeltem el a mennyországban
mégsincs hatalmam, sorsom kálvária keresztre feszül
mert a messiás istentelen kezektől formálva elbukhat
s olyankor önként káromolja létét
ha ő maga lesz a bűn,
de mégis egyházat emelnek nevében
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-29 22:45:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-29 22:45:06