Pillanattöredék- Dresch Trió koncert
nem volt ott semmi
csak a fény csillant meg
a kereszt nyakláncán
és egy darabka mennyország
öltözött fekete ruhába
gombolkozott megváltásba
és egyembertestként
vonaglott árnya
a plafonon a szaxofon
összeszorongatott porcelán
kelyhével
fejszesuhanásként
reccsent tested a hangba
és mégse volt ott az Isten:
nyál csepegett a kürtből
szép csendesen
tiszta szívből, emberien
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: Lassú Felhõcsapás (-, -)
Kiadó: -