Közelgõ esténken
Igen Istenben hiszek
kiben is hihetnék másban
nem félek bízok
az elmúlásban
az élettől viszont félek
mint közelgő estétől néha mindenki
ilyenkor hittel teliszívom magam
és olyan vagyok meginoghatatlan
mint a tönkbe vágott fejsze ha csattan
ilyenkor nem beszélek hozzá
és nincs arca és vallása
csak tere és bízása
és reménye és befogadó
szeretete van a hitnek
mert ki más nyugtat meg ha félek
Isten mint valami soha nem volt
beteljesedett szerelem
terül el felettem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: Lassú Felhõcsapás (-, -)
Kiadó: -