Vágyakozó angyal könnyek
Gépfegyvert ránt az idő,
tüzet nyit a múltra.
Malteros talicska nyikorog-
politúrnak felfogatni vele
az arconköpést.
Megérdemli a munkás a szenvedést.
Bérletet váltott a délibábra.
Az akácfák semmit sem bántak.
Megcsalt szüzek lószerszámán
leányálom a veret.
Megszüntetett mindent a farkaséhes vakság.
Eltakarta a szőke herceg arcát a járókeret.
Minden állott akkor, úgy vették észre,
nem is lehetett látni,
műholdakról akartak agyakat operálni.
Megbotlott a mennyország küszöbében
a szőke herceg. Balaton medre vágyakozó
angyalok könnyével telt meg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-23 18:43:11
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-23 18:43:11