Alien
Csönd lett.
Torz angyal repült át saját magán,
s préselt ki cement pórusain
skizofrén őssejt haragot
barom-barakk-barokk-
hazám.
Csönd lett.
S jöttek gyerekszobámhoz háborodott,
megrontó papok - gyönge altestük ondófehér -
kiknek higany kezébe az Úr benzinnel locsolt
lobogót adott.
Kibeleznek. Megkoronáznak. Meggyújtanak.
Zord angyal harapja át magát
önnön hasfalán.
Akarj-magyar,
hisz megint. Kórkép e táj.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-23 12:26:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-23 12:26:19