Melyik támadja a Dokk ot infantilis videóival???
Azt szeretném kérdezni,hogy mi ez a videó támadás
Az oldal tetején ?Az összes művet ami a Dokk-on van értékteleníti.
Eleve a videó egy ilyen oldal tetején már megalázó
Hát még a videók tartalma ,ki ez a hülye gyerek a filmen?
Ez oda vezet ,hogy holnap József Attila kötet fog megjelenni aminek
Minden második oldala a Tut Frty pary ból lesz bevágva .
Ez tisztelt ,hölgyem és uraim nyílt támadás az oldal ellen .
És támadás az irodalom elle is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-23 07:18:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-23 07:18:30