Még járnak a téren a farmeres ászok,
Még fülbevalóért nyalnak a nők.
De látod a poshadt mélylila harcot?
Már online dugnak a sarki menők.
Még létezik étterem, csöppen a dús nyál,
S még állnak a farkak, ring női segg,
De egyre több erre a díszbuzi-bár, s már
A józan identitás is nyomi lett.