Kézifék
Megbeszéltük, nem szexelünk, mert nem ismerjük egymást.
Csak együtt leszünk pár napot, úgy is lett, azt csináltuk, amihez kedvünk volt.
Jól éreztük magunkat nagyon. Elbúcsúztunk, ahogy elszállott az idő.
Akkor öleltem meg először, ő megcsókolt, én viszonoztam a tüzet,
aztán haza indultam. Csörgött a telefon, ő volt, az azt mondta,
Gyere vissza, kúrjunk egyet. Hú, de közönséges -gondoltam-,
aztán berántottam a kéziféket.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-19 08:05:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-19 08:05:23