Legyél tanúm
Írok. Feri ír, megy ez neki. Ilyen verseket.
Népet is tanít, bár buta, nem kapott szegény a színházban szerepet.
És ha nem kapsz szerepet, az élet nevű balladában játszhatsz,
mondhatni, állami hivatalból kirendelt élet szerepet.
Feri, ne írj. Feri, ne fess! Feri, neked nincsen helyed.
Olyan erőltetett vagy, mint amilyen egy erőltetett dolog.
Én mindig is laza akartam lenni, laza, vagány, jó csávó,
akinek helyén van a szíve. Aki tetszik a nőknek.
Pedig mennyit gyúrtam rá, és milyen messze kerültem.
Már rég megöltem volna magam, csak hogy ezt sohasem teszem.
Legyetek tanúim praktikusan, ha én öngyilkos leszek, akkor tudhatjátok, hogy megöltek,
mert most megígérem itt nektek, az Isten szent nevére, hogy magam soha nem ölöm meg.
Köszönöm a figyelmet, és kérlek, ezt ne feledd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-18 18:54:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-18 18:54:46