Gyermekláncfű
Segítsetek megfoltozni üstjét a múltnak. Ami elveszett.
Börtönbolygó, rabszállító géntelep.
Hol vannak már a labdás nyári esték,
meg az a vastagabb ózonréteg?
Az ötven filléres tejpor?
Hol van a Mama ?
És az ő szamócás bokrai?
Gyomorideg van helyette,
meg flex, tizenhármas villáskulcs.
Lábtörlő a szerelemnek.
Sátán lett az Isten.
Ördög az angyal.
Beállott szolgálni a pöttyös labda is
gyilkos galócának.
Málnaszörp a vérem, amin a maci ül.
Lepkecukor a szám.
Diannás az ígéret.
Zsebpecáz a temető.
Utcabál a vágóhídon.
Hová lesznek a halottak, anya?
Ugye, mi majd ott is találkozunk?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-18 13:11:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-18 13:11:38