Tavaszi szél (jav.)
tavaszillat szalad át
magány ízű pólusaidon
könnyű felhő látomás
légnyomás és egyperces
hajnali léksodrás felém
hogy nőszirom zápor
mostan a lelked
tündököl benne a japánkert
tétlenül mint amikor ketten
cseresznyevirágot szedtünk
karcsún és harsányzó
lombokként
megáll az idő
tavasz van tavaszillat ringat
hogy álmodj bennem
nyarat tovább
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-17 13:15:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-17 13:15:23