Nehéz lesz
A vesztett csaták helyszínét
keresem, szinte eszelősen.
Nem nehéz, nem tudom, miért
kerget a kényszer ki belőlem
ilyen sok tenni akarást,
hogy zúdul egymást félre lökve
sok nehéz kő, izzó parázs,
még az istent is megelőzve
bukdácsol elő semmiből,
szívemből a sok ártó átok,
kedves eperfám is kidől,
mikor az égre felkiáltok:
hé, isten, szólj vissza, ha vagy,
hogy lassítsam le az életem,
a szívem már így is kihagy,
akár az árnyék, eljön velem
látom, a végkifejletet,
az elmúlást. Rám csimpaszkodik,
mint a bojtorján, rám tapad,
nehéz lesz kibírni holnapig!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-17 06:16:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-17 06:16:03