üvegbúra
törölközőbe csavarva várlak
vagy fürdőköntösben
mintha nem lenne ruhám
pedig neked nincs időd
kihámozni a csipkék
közül a nőt
épp csak egy korty kávé
szobám zarándokhely
ágyam kábakő
baldachinos kék tüllfelhő
inkább üvegbúra
nyakamat körbefonják
a lélegzet indák
csókok
bemozduló tapétaminták
trópusi esőerdő
hajlongó pálmák alatt
táncoló izzadt nimfák
az ajtó mellett
titoktartásra ítélt fikusz
asztalon lehullott
tulipánszirom
közöttünk
gyűrött lepedő
acélpenge
ahányszor elmégy
belekapok
kivérzek:
a padlószőnyegen
alvadt vércseppek
kivérzett halott
fekszem kiterítve
egy üvegbúra alatt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-15 20:19:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-15 20:19:09