Körülöttünk a világ
Szeretett Japánom, mi lett veled ?
És mi lesz velünk? Japán a gépgyártás becsülete.
Ha nem lennék ilyen megkötözött most indulnék
segíteni, de úgy félek semmit nem tudnék.
Japán, fénye voltál mindig is az emberi erénynek,
harcostársa, rokona mindig is magyarnak.
Hogy mi okozta ezt? Lehetett természetes,
de lehetett mesterséges is. Nem tudom, melyik.
Persze, tudjuk, valahol mindenki érzi, ránk sem vár szebb jövő.
Most pedig megint, mert mindig ti mentetek elől.
Mit tudnak a CNN-en nyúlkálni a tv -hez, nagyítgatni,
Zoomolni a tragédiát, kinagyítani, ahogy épp vesz ki a világ.
Volt cunami, láva, atom, földrengés, négyes konvó.
És ez vár ránk is, hiszen a fenevad, aki a trónon űl.
Igen, ő, - te buta, vak ember-, az! El akarja pusztítani a világot.
Hol vannak az alternatív energiák? Sehol. Így is késő már.
Tankoljátok azt a több milliárd liter olajat az autótokba, és égessétek el
a jövőnk, az életünk, mindenünk. Bárcsak Isten lehetnék.
Egyedül megmenteném a világot.
De nem ám demokráciával! Mindenféle sátán szolgája.
beépítva a parlamentbe.
Már rég kifüstőltem volna Kadhafit.
Nem vártam volna meg, míg tömegsírokat gyártanak.
Aztán bemegyünk majd, mint megmentők, ha már meglesz a
megfelelő halottszám. Kérdésem lenne; mióta fogadtuk el, hogy az ördög irányít minket?
Bujj -bujj, Sátán, zöld sátánocska, nyitva van a pokol kapu,
Csak bújjatok rajta. Rajta, rajta leszakadt a pajta,
Bennmaradt a Sátán, és az ő pereputtya.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-14 10:19:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-14 10:19:38