(Most nincs kedvem címet adni)
Apu lottózik.
Anyu mindig mondja,
hogy ez mennyire rossz.
De én kértem,
hogy vegyen nekem is egyet.
Ha kitöltöm a szerencseszámommal,
akkor biztosan nyerek.
És veszek belőle egy házat.
Az én házamban
olyan magasan lesznek a kapcsolók,
hogy senki nem éri majd el.
Csak nekem lesz olyan botom,
amivel kapcsolgatni tudok.
Az összes csokit öcsi elől
egy páncélszekrénybe zárom.
Anyu pedig úgysem kér,
ő csak virágokat eszik.
Csak nekem lesz Batman-es ágyam,
mindenki más Robin-osat kap.
Ha ebédhez hívnak,
egy rúdon fogok lecsúszni,
mint a tűzoltó bácsik.
Az ajtók meg olyan alacsonyak lesznek,
hogy a felnőtteknek négykézláb kell járniuk,
ha be akarnak jönni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-12 23:01:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-12 23:01:22