A nyelv befagyasztása
A mennyei ígéret - azt hittem lejárt
Egyik így másik úgy mire véljem
Bár nem halmazállapotát mértem
Határain túl ömlött a várt
A bűnnél hamarabb elévül az érdem
Így megint kimondtam mielőtt tettem
In toto – az illúziót kimetszem
Nem firtatom okát bár tudni nem árt
Ki fogja írni az újabb folytatást
Amit el akartam érni direktben
Kissé meglepett hogy átszakadt a gát
Az emléket gond nélkül menthettem
A történelem is tonnányi hiány
Az idő link – rákattintok csendben
Nem gondolkodik és nem kiált
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-11 13:02:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-11 13:02:43