.
Vonatunk
bár ugyan
onnan ind
ult, a pero
n is stimm
elt, csak a
z állomás
volt tükörk
.
ép!
A
.
mámoros
ölelést, az
ámoros me
glelést bán
atos keres
és siklatta
tízezer irá
.
ny
ba.
.
Aztán Iste
n szemafo
rjai, afféle
bűnbocsá
nat, gyaná
nt, e kései
órán, isme
rős peronr
a gördített
e a léttized
eket bejárt
kabinjaink
.
at.
N
.
ehezedő
léptekkel,
de érkezik
az ölelés.