Az
.elszabadult
. bűn fekete vonatom
...átsuhan a kipusztult
… tájú öleléseken,
….átsiklik a letépett
…..arcú éjszakákon,
…...átrohan a hazugság
…… kopott aranyhídjain,
…… átgázol a kiheréltre
……..szelídült álmokon, s
………átvág a szférák
……… lezárt diadalívein,
…………………………….. át
………………………………….. a
………………………………………tizenegyedik
..…………………………………….……parancsolaton
……………………………………………………………...is!