Piros és sárga
Jönni fog tavasz,
kezemből zombit etetek,
később több bezárt intézet kezel.
Látogató anyám papival etet,
nincs hozzá fogható,
Persze egy tíz éves fotón
az ő fogai is sárgák,
ahogy a járdakövek,
amiken meglátogat megint.
Piros hópihék pihennek le rá.
(Így nem kopik fel,
ha vállán az állam.)
Apám éjjelente erről ugat.
(Öreganyám tébolya lobogja.)
Egyedül szeretőm nem emeli a szót.
Egyedül ő szeret,
(szerep osztódás,)
így szaporodik,
a zombi feni is rá a fogát.
Anyám kutyáját verem ki ellene
aztán felfalom a papit,
és ráfogom a sárga fogakra.
Tudok én vigyázni magamra anyám!
Tavasz jön, húsvét.
Piros és sárga köveken
verődik vissza a nap .
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-09 20:56:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-09 23:25:55