Számadás
Alattam nem szakad be a víz,
hiába ugrálok rajta
Bennem elfogyott a szüret,
már rég eltapostak
Ha kutyád leszek, te akkor is
verset simogatsz hátamra
karmolás helyett
Felettem csak lámpa imbolyog,
mint szédült glóriám
Bennem instant az érzés,
három percig kevergettem
felforrás után
Ha beléd marok, te akkor is
melledből még egy darab
húsod nekem adod
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-08 16:07:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-08 16:07:59