Kiűzetés a munkatáborból
Kirúgtak a munkatáborból
Most sírjak vagy nevessek.
De valamiért mégis csak úgy érzem
Hogy így nyertem.
Úgy állott nekem ez a munka mint tehénen a gatya.
Hiába nem való egy művész targoncásnak.
Nem bírtam kedveskedni
Jóskának Pistának.
Akik itt voltak boldogok
Mint tűz és víz, olyanok voltunk.
Esélyem sem volt
Elérni a lila plüss csizmásat.
Munkás bakanccsal
Köszönöm Istenem, hogy nem
Kell elsorvadnom egy ipartelepen.
Lehet hogy a mennyországban fogták a hasuk
A nevetéstől az angyalok.
De még egy ilyen erős poén
És ha majd én is ott fenn leszek
Nehogy majd én is hasonló
Tréfát űzzek veletek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-06 22:05:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-06 22:05:44