VEGYSZERT SOSEM LÁTOTT
BIÓ-GABONÁMAT
SZŰZFÖLDBE VETETTEM
KASZÁVAL LEARATTAM
KÉVÉBE KÖTÖTTEM
(ÓZONLYUK MENTES HELYEN) SZÁRÍTOTTAM
EGYENKÉNT KISZEDEGETTEM A MAGVAKAT
RÉZMOZSÁRBAN ÖSSZETÖRTEM
BEDAGASZTOTTAM
KOVÁSSZAL KELESZTETTEM
BÚBOSKEMENCÉBEN MEGSÜTÖTTEM
NEM ÍZLIK?
MIÉRT NEM?
A CSAK NEM VÁLASZ!