fürdővíz (jav.)
ülsz a kádban izzad a homlokod
kificamított kisujjad nézed ahogy
csöpög rá a víz elszarusodott pikkelyek
válnak le a bőrödről rohadtul tud
viszketni gyógyíthatatlan csak tüneti
kezelés létezik állítólag valami genetikai
izé vagy autoimmun fokozhatják külső
tényezők is a kátrányos kenőcs enyhítheti
és hogy megszabadulj a rossz érzéstől
elképzeled a háztetőről elrugaszkodva
végre repülsz de az ég nincs sehol
a Szíriusz a járdán hever elférne
a kezedben mindig ez van valami elfogy
egyik a másikban csak a por az vastagszik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-06 15:45:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-06 15:45:52