Medúza
ahogy megszűnik a szimbiózis
mások úgy mondják szerelem
vagy hasonló
tinik vannak oda így egy popsztárért
mint én: fanatikus rajongó
megőrültem hogy megérintsem
a színpadról lenyúló kezet
de már mindenki hazament
ez a józanító másnap
jézusom, kezdesz bennem kiszáradni
mint partra piszkált medúza a napon
egyre kisebb térfogattal
egyre kevesebb élettel
szép lassan leválsz rólam
és rászáradsz a kövekre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-06 12:39:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-06 12:39:04