sárga délelőtt
sárga délelőtt folyamatos akarás
nincs idő szánni bűneit erőlködésbe
torkollik minden ami kijáráshoz
köthető vagy csak folyvást működik
mondhatni spontán amíg az alkotó
jóllakottságáról megvan győződve
minden ördögien pontos mulasztás
ahogyan a minta a terítőn a karóra
hátlapján a sorozatszám úgy lehet
közel egy megvalósíthatatlan naphoz
legjobb esetben is csak tartozéka nem
pedig célja és ilyenformán mindegy
hogy az ajtóval vagy az ablakkal
épp mit csinál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-05 10:55:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-05 10:55:53