most február
most február van ködszerű reggel
a másnaposság félhomályából hirtelen
előtör aznapi gyengeségem vakít
egy másik buli ahova érkezni akarok
ismeretlen vécék hívnak módszeres ürítésre
és elképzelem hogy az ajtónál vagyok
mindig egy másik ajtónál próbálom
Nádasdy zsömle- szabadságát de a
pultnál rossz fizetni így vagyok nevelve
ha felkelek émelyeg a nyomrom
jobb ez a kifliszerű hold sosem látott
vízszintesben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-05 10:53:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-05 10:53:30