fürdővíz
a háztetőről elrugaszkodva
végre repülni szeretnél, de az ég
nincs sehol, a Szíriusz a járdán
hever, meglepődsz, hisz elfér
a kezedben, kificamított kisujjad
nézed, ahogy csöpög rá a víz,
erről eszedbe jut a lábadon
a körmöd, megint túl nagyra nőtt,
kiszakította a zoknid, mindig
ez van, valami elfogy, egyik
a másikban, csak a por, az vastagszik,
ülsz a kádban, izzad a homlokod, és
a neutrínók akadálytalanul hatolnak át
kilométeres falakon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-03 17:19:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-03 17:19:19