Háromperces
Izgalom mozdul a képernyőre,
három percig húzod a boldogságot,
élvezel, rárántasz, incselkedsz, bólogatsz,
nem becsülöd magad.
Ha fejed simogatják elárulod anyád is,
otromba kurvákkal szeretkezel,
nekik azt mondod költő vagy,
pedig csak szavak, nem nimfák.
Idegenek bőrébe bújsz, lüktetsz
gondolatod a vér alá fut,
nem a te életed, de elhallgatod ezt is,
ők leszel és ez éppen jó.
Írsz, ez minden, neked bölcselet,
lassan kitanulod, hogyan legyél többi,
betű az ezredik lapon, de különb,
aki a tébolyt szentté avatja.
Együttélsz, s valamitől távol,
hol vagy már te?
Verset írtál!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-01 05:49:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-01 05:49:51