Ha majd
Hány réteget ránthatok
magunkról le még?
Újabb gerezdet marcangolok
egykori fájdalmamból;
összevissza csöpög,
ahogy rágcsálom
ragacsos lesz minden,
a lelki kézmosó pedig
fizetős.
A rétegekkel is
spórolni kell,
el ne fogyjon a fájdalom,
melynek egykori súlyát
visszaidézni sem tudom már.
Miről írok akkor,
ha majd nem marad más
a vállamon,
mint magányos hónapok
huhogó baglyai?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-26 13:44:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-26 13:44:30