Ha véget ér
Ha véget ér a földi élet,
nem rémít már tovább a végzet,
nem fog sajogni már a testem,
valaki más remél helyettem,
hisz én utána nem remélek,
mert mint a bolt, bezár a lélek,
akár a köd, átláthatatlan
lesz már a múlt, ne sírj miattam!
Nem leszek jó, se rossz utána,
elnémul minden földi lárma,
kezemben égő gyertya lángol,
elalszik majd az is magától.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-25 05:46:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-25 05:46:12