úti élmény (jav.)
átadtam helyem az idős néni leült
hát jó gyerek voltam megint tudom
a gépezetbe homokszem nem került
csupasz heringekként álltunk a buszon
szorító érzés ha kevés a hely
főleg ha megérik benned a dal
felhabzik gyomromban a reggeli tej
s mindent de mindent egy zöld függöny takar
átadtam helyem leült a néni
és megszületett bennem már a dal
a Bogár otthon az égboltot nézi
s drága mama sütihez szilvát aszal
de szűk a tér alig kapaszkodok
a mobilom csöng épp a mama hív
hozzájuk így is nagyon közel vagyok
most nem veszem fel hazáig lát a szív
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-23 20:51:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-23 20:51:44