csőd
alig jönnek a szavak
döcögnek dülöngélnek
mindegyik óvja az auráját
lökdösik taszigálják
egymást ahelyett
hogy szépen 14 sorba állnának
fegyelmezetten kiglancolva
mint november végén
7 pár sámfázott lakkcipő
de nem
úgy látszik mégis kénytelen
leszek megvenni a használt
rímelőgépet és a Petrarca
márkájú szonettírótollat
mert szabadversekkel már
teli van a hócipőm
és lassan ismét itt tél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-22 10:40:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-22 10:40:46