pontosan az udvarunk felett
emlékszem
hét éve
minden tavaszi napon
két sas körözött
az azúrkék égbolton
pontosan az udvarunk felett
szabályos körökben repültek
fenn
a felhők birodalmának határán
és gyönyörű volt látni
azt a fenséges harmóniát
talán egy pár voltak
pontosan az udvarunk felett
szabadon és dicsőségben
minden áldott tavaszi napon
hanyatt dobtam magam a zsenge fűben
és a sasokat csodáltam
*
most kopár a tavaszi azúr
pontosan az udvarunk felett
se felhő
se sasok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-20 20:50:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-20 20:50:43