Meg foglak kérni
Az, hogy tegnap nem öleltél,
meg hogy ma sem;
azt már senki nem adja vissza.
Mert olyan vagy nekem,
mint ami elérhetetlen.
Törpévé zsugorodom össze.
A sekélyesek nagyra
növesztik magukat,
a lány csak a vetített képet látja,
így méri magát e reciprok világban.
Az Isten ér nálad többet egyedül.
A költészet is cölibál.
Csak az igazi sebek érlelik jól a sorokat,
mint az idő a jó borokat.
Ha megtalállak, meg foglak kérni,
taníts meg boldognak lenni.
Időt lopni a sátántól.
Lefedni a szenvedést.
Örökre együtt lenni.
Hazaemigrálni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-20 20:47:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-20 20:47:09