holt nyelven hallgatsz
bárha nem vagyok azért még látszom
páratlan lépték nélküli lábnyom
és bár nem eszem nem is emésztek
főzök magamra ez a lényeg
mondják munkám van sosem teremtek
újrahalok hát szülni terelnek
és mert nincs kedvem azért még játszom
bohócorr vagyok elefánton
holt nyelven hallgatsz nincs mit mondanom
átölelnél de nem kell oltalom
nem tudni jöttem s nem volt "odaát"
mit elfelejtek írja meg magát
mint részeg majmok úgy vagyok üres
s ha megtelnék is akár a szüzek
titkolnám örök nyálzó vágyamat
mint vulkán volnék semmi álmatag
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-19 13:46:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-19 14:10:22