leszel szíves
leszel szíves most javítani
vagy a kijelentéssel méltón szakítani
hogy téged ez érdekel
s megmondod hogy éred el
mert aztán megint nem történik elég
s szándékod szívemen oktalan elég
míg nem mondom újra hogy elég
leszel szíves most megszólalni
s a kontrasztot feloldani
helyrehozni a tér-(erő)időt
síkjába visszafogadni tengely-szeretőd
mert aztán szerelmed megint tőlem veszed el
s ezer agysejtem várakozásban vesztegel
míg megver a lét-áram s megint engem keresel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-19 00:07:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-19 00:07:40