Versbe foglalt
egy verstani egység
az érzelmek nyelvén
olykor csupán
puszta nevetség
ritmusba sírt, összegyűrt szívgalacsin
szótagnyi, sorba szedett szám(misztika)
vers-(hit)tan: iker dualizmus
szabály indigók nívós rím-sovinizmusa
egy verstani egység
nem feltétlen
minden igényt kielégítő
kulturális mentség
lehet tudományoskodó szótag óda
szonettbe mértékelt abc-kotta
megbontott koncokba kócolt rím-rém
fecnikre mázolt szellemorgia
akkor is csak költemény, de nem vers
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-18 17:55:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-18 17:55:15