Úr-i muri
Az Úr miképpen megteremt
egy új léttéri világot megent,
kifújni magát, fallabdázni ment,
a bukott(?)angyal, s a President.
Közben,
hajnalpír árnyalatú boldog kérésztánc,
világvég- kábulatú mámoros románc.
Majd,
a szél méla lengedezvén, mint pitypang ernyőket
vitorláztat szeszélyesen az elhidegült léttérben.
S, bár az Úr, teremtménye felett megpihent,
az idő konok ostora pattog itt lent.
Elszánt táncunk ellobbant piruett,
a gyönyör mámorából betű lett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-16 11:44:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-16 11:47:34