Borderline
a pia az alap
minden más duma
és ez már nem lázadás
ez szimpla menekülés
minden elől
azt tanácsolták kerüljem
a hidakat
a magas épületeket
a hegyes tárgyakkal való
szoros kapcsolatot
mert túl sok bennem
a suicid hajlam
meg kóros tendenciák
uralják a személyiségemet
borderline a kor gyermeke
és hasonló okosságokat
mondanak
ahogy kidobnak
mert kell a hely
mert utálnak
nem jobban
mint én őket
így újból vánszoroghatok
kocsmáról kocsmára
hogy aztán egészen meglepő
helyeken eszméljek
betonkeverőben
vonaton Pest felé
a Yardon
de legtöbbször valamelyik ambulancián
véresen lekötözve
utána pár nap pihenő
ha adnak papírt rajzolok
arcokat
egész nap arcokat
a fiam arcát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-12 16:46:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-12 17:58:47