A változás kora
Eljön majd a változás kora,
rettegj, ha meglátod a jelet!
Az emberek kidobják a kocsikat,
autókkal fognak közlekedni.
A dolgozók sorra felmondanak,
a cégek lassan tönkremennek,
helyettük vállalatok lesznek,
ők pedig az alkalmazottaik.
A kormánytagok távoznak mind,
a posztokat államfők töltik be,
a vezetést leváltja az irányítás.
Eljön majd a változás kora,
rettegj, ha meglátod a jelet:
a lefelé fordított kört.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-11 09:27:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-11 09:27:40