Természetes szegények
Én nem bírtam neked olyan ajándékot venni.
Magamat csomagolhattam volna be.
De minek is ezt jobban kibontani.
Nyugodtabb a nőtlen.
De mire jó a nyugalom.
Jaj annak aki nem tud visszahúzódni
Óvóhelyre ha leszórták betegséggel.
Ha kinn találja megcsáklyázza
Elviszi a mennyországába,
így mondják a búgó pestist.
Neo Szabadkőművesek multi plázákat
Építettek fűthető klimatizált álmoknak.
Ami kell a királysághoz itt megkapod.
A szegény természet ,és a természetes szegények.
Mindannyiunk alól kirúgják a széket.
A bűnösök miatt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-11 07:37:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-11 07:37:26