Temetésre hazatérni
Emeleti szobámból nézem
a lemenő nap erejét, vizsgálom
milyen hatással van az udvaron
hagyott csontokon.
Ez próba, hogy közöm van-e
egy temetéshez, hogyha már
nem is ez az otthonom.
Anyám szerint van még itt;
egy test,
egy sűrű csenddel
megrakott szoba,
ahol illik még szétnézni
de a csontok minduntalan széthordva,
és a szomszédban szomorú, egy a
rokonomnak nevezett néni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-09 21:08:01
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-09 21:08:01