Óriáskerék
Ha megutállak soha többé nem foglak úgy szeretni.
Bezárom előtted kapuimat, többé nem fogok benned vakon hinni.
Mert akkor már tudom nem az vagy, amit mondasz,
Fondorlatosak a szavaid ,még ha azzal mindig csak simogatsz is.
Te pedig barátom sose légy rest aprópénzt kölcsönadni nekem, ha van neked.
Ha nincs mit ennem, de nagyot nem kérek úgysem, innen ismersz meg.
Akkor tudni fogom hiszel még bennem, emlékezz én is mindig adtam.
Ha nem kértél nagy összeget, nem adsz aprópénzt nem vagy a barátom.
Sose feledd óriáskeréken ülünk, jaj annak aki mikor fönn van, nem oszt le
Azzal ámítja magát hogy nem mozog ha fenn áll.
Annak sem lesz menekvés, aki lenn van és nem kap fentről
Ha nem hisz már hogy valaha is elindul még, ez az óriáskerék.
Ha elveszik egy fenn felíratik lenn
Ha elveszik egy lenn felíratik fenn.
Egymás vére van a fejeken.
De a gonoszok vére nem írattatik fel, mert ők magukat pusztították el.
És csak ők halnak meg.
Talán ha van Isten.
Én hiszek benne.
Mégsem mondhatom biztosan neked.
Csak az hogy jobb hinni.
Mint szembenézni az elmúlással.
A valóság az nemtudom micsoda.
Nyitva maradt a szám
És nyál csöpögött belőle
Úgy elgondólkodtam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-09 17:38:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-09 17:38:48