mint minden év
a böjt éve lesz
vagy a halálos koplalásé
mint minden év
aranyhabot hoz kakaódra
gyerekkezekbe pisztolyt
sörös üveget
a győzhetetlen szerelmek éve
katonacafatok
szinkronúszók
digitalizált hullafoltok
kómába ejtő orgazmusok
éve
mint minden év
otthon ülsz majd
dolgozol nevelsz
sóhajtva duzzogva
életre-halálra
szorosan búcsúzva ölelsz
a gyönyör éve lesz
a diadalé
a női testekbe darált látomások
térdeplő fekvő
hajló remegő
fekete fénnyel itatott
nehezen lélegző
éve
az enyészeté
mint minden év
azt hiszem
sebet vágsz majd a tenyeredbe
és a mellkasodon az
utolsó molekuládig
akarsz majd egyesülni
és szégyen nélkül
a csókok éve lesz
a nehéz hínáros tavak
a tisztára nyalt felhőtányérok
a totális hatalom
a rettenetes pornó és
a gyöngéden sugárzó horizont
éve
mint minden év
a csillagok megbabrált fénye
mélyhipnózisban hortyogó
pékek
karácsonyfák alá tett
észrevétlen halálok katatón
remegő masszázsfotelek
fattyak kurvák wellness papok
divat és médiacézárok
medenceparton napozó lebarnult
éhezés
anorexiás delfinek
partraszálló fogorvosok
lánctalpak és sztájlisztok elé
tornyozott háziasszonyok
éve
mint minden év
ez is az ébredésé
a sikoltó szelet
a vágy zongorahúrjait
a nyakba hurkolt kötelek
kéjes nyögését
varázsigék nélkül csak
színtiszta ragyogással
megváltó józan mámoré
nedves finom homokból
öntött kagylóformák és
világűrbe küldött vicces üzenetek
éve lesz
mint minden év
ez is
nem várok semmit
várok semmivel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-08 17:31:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-08 17:31:23